sunnuntai 4. elokuuta 2013

Pakasta vedettyä

Kävin eilen Asuntomessuilla ensimmäistä kertaa. Elämää nähdeiden ja sydämmellä sisustettujen tilojen ystävänä odotukseni olivat matalalla, koska osasin odottaa vain uutuuttaan kiiltäviä, suoraan sisustus- ja huonekaluliikkeiden hyllyiltä vedettyjä sisustuksia.

Messuilta löytyi kuin löytyikin monta ihastuttavaa ja kivaa kotia. Ehdoton sisustussuosikkini oli 7-huoneinen kivitalo Lumikki, jossa on yhdistelty niin uutta ja vanhaa kuin peruskalusteita ja designiakin. Myös värit saivat sydämeni pakahtumaan.

Tässä parhaita paloja Lumikista:




















Lehtikuusella verhoiltu kivitalo Maja kolahti paitsi selkeytensä ja ajattoman persoonallisuutensa vuoksi, myös siksi, että rakastan mustaa.
 







 



 
 

Musta puhutteli myös nelihuoneisen Villa Avantin julkisivussa. Sisustuksessa pidin selkeistä muodoista ja käsittelemättömistä materiaaleista.





 







Mustista mustin ja iloisin yllättäjä oli  "rock-henkisen pitkätukkapariskunnan" Villa Sisu, jonka olin teilannut mielessäni etukäteen.













2 kommenttia:

  1. Hei E.T. ja onnittelut uudelle blogillesi! Hyvältä näyttää! Millainen se pitkätukkapariskunnan sauna oli?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Luft!

    Tosiaan sauna oli jäänyt lehtijutuista päällimmäisenä mieleeni ja juuri siksi muun talon tyylillä ja hyvällä maulla aikaan saatu rock-henkisyys oli pelkkää positiivista yllätystä.

    Kuvia saunasta löytyy mm. täältä:
    http://www.aino-kiuas.fi/ajankohtaista/
    http://www.hs.fi/koti/a1373684709805

    VastaaPoista